Feestelijke ijstaart van mango en kokos gelato
search
  • Feestelijke ijstaart van mango en kokos gelato
  • Feestelijke ijstaart van mango en kokos gelato
  • Feestelijke ijstaart van mango en kokos gelato
  • Feestelijke ijstaart van mango en kokos gelato
  • Feestelijke ijstaart van mango en kokos gelato

Feestelijke ijstaart van mango en kokos gelato

€ 30,19
Af te halen bij IceLab NiceCream Creations vanaf 22 december.

Een feestelijke ijstaart van mango en kokos gelato op een vers gebakken sponge cake, met een smeuïge laag mango variegato en afgewerkt met geraspte kokos, mangoblokjes en mangodruppels

Belangrijke informatie

Vergeet niet je aanpassingen op te slaan, anders kan je het product niet aan de winkelwagen toevoegen.
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
Aantal personen: 4 personen ( ongeveer 190 g per persoon )
Aantal
Af te halen bij IceLab NiceCream Creations vanaf 22 december.

  Afhalen in onze winkel:

Oudevaartplaats 38 - 2000 Antwerpen

  Betaalmethoden:

Bancontact - Mastercard - VISA - iDEAL

 

Andere vraag?

Een feestelijke ijstaart van mango en kokos gelato op een vers gebakken sponge cake, met een smeuïge laag mango variegato en afgewerkt met geraspte kokos, mangoblokjes en mangodruppels.

Allergenen: tarwegluten

Deze taart kan je ook glutenvrij bestellen.  

Let wel: de taart wordt gemaakt in een omgeving waar ook met gluten gewerkt wordt.

Deze taart wordt verpakt in een kartonnen doos.  Wanneer je langer dan 10 minuten onderweg bent, raden we aan om een isothermische zak of doos mee te brengen. 

Gelato schept het beste op -12°C.  De temperatuur van de diepvries thuis is -18°C.  Voor het aansnijden van de taart, laat je deze best een 10-tal minuutjes 'opwarmen' in de koelkast.  Een ontdooid product mag je nooit terug invriezen.

Smakelijk!

KERSTMIS-KOKOS-MANGO-2022

Datasheet

Allergenen
Tarwegluten

Je bent misschien ook geïnteresseerd in