Feestelijke ijstaart van amandel en witte chocolade gelato

€ 14,15
Af te halen bij IceLab NiceCream Creations vanaf 22 december

Een feestelijke ijstaart van amandel en witte chocolade gelato op een vers gebakken sponge cake, met een smeuïge laag framboos variegato en afgewerkt met framboos, witte chocolade sneeuw en hele amandelen.

Belangrijke informatie

Vergeet niet je aanpassingen op te slaan, anders kan je het product niet aan de winkelwagen toevoegen.
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
Aantal personen

Een feestelijke ijstaart van amandel en witte chocolade gelato op een vers gebakken sponge cake, met een smeuïge laag framboos variegato en afgewerkt met framboos, witte chocolade sneeuw en hele amandelen

Allergenen: soja, tarwegluten, amandelen

Deze taart kan je ook glutenvrij bestellen.  

Let wel: de taart wordt gemaakt in een omgeving waar ook met gluten gewerkt wordt.

Deze taart wordt verpakt in een kartonnen doos.  Wanneer je langer dan 10 minuten onderweg bent, raden we aan om een isothermische zak of doos mee te brengen. 

Gelato schept het beste op -12°C.  De temperatuur van de diepvries thuis is -18°C.  Voor het aansnijden van de taart, laat je deze best een 10-tal minuutjes 'opwarmen' in de koelkast.  Een ontdooid product mag je nooit terug invriezen.

Smakelijk!

KERSTMIS-AMANDEL-WIT-CHOCO-2
198 Items

Specifieke referenties

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password