Vanille en chocolade gelato met hazelnoot variegato

€ 11,32
Af te halen bij IceLab NiceCream Creations vanaf 28 december

Een feestelijke ijstaart van vanille en chocolade gelato op een vers gebakken sponge cake, met een heerlijke laag hazelnoot variegato.

Belangrijke informatie

Vergeet niet je aanpassingen op te slaan, anders kan je het product niet aan de winkelwagen toevoegen.
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
Aantal personen
Aantal
Af te halen bij IceLab NiceCream Creations vanaf 28 december

account_circleStuur naar een vriend
Vanille en chocolade gelato met hazelnoot variegato

Vanille en chocolade gelato met hazelnoot variegato

Een feestelijke ijstaart van vanille en chocolade gelato op een vers gebakken sponge cake, met een heerlijke laag hazelnoot variegato.

Ik aanvaard privacybeleid reglement  

Een feestelijke ijstaart van vanille en chocolade gelato op een vers gebakken sponge cake, met een heerlijke laag hazelnoot variegato.

Allergenen: soja, tarwegluten, hazelnoot

Optie: glutenvrij

Deze taart wordt verpakt in een kartonnen doos.  Wanneer je langer dan 10 minuten onderweg bent, raden we aan om een isothermische zak of doos mee te brengen. 

Gelato schept het beste op -12°C.  De temperatuur van de diepvries thuis is -18°C.  Voor het aansnijden van de taart, laat je deze best een 10-tal minuutjes 'opwarmen' in de koelkast.  Een ontdooid product mag je nooit terug invriezen.

Smakelijk!

OUDJAAR-VCH
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.