Mango en pistache sorbet met framboos variegato

€ 11,32
Af te halen bij IceLab NiceCream Creations vanaf 28 december

Een feestelijke ijstaart van mango en pistache sorbet op een vers gebakken sponge cake, met een heerlijke laag framboos variegato.

Belangrijke informatie

Vergeet niet je aanpassingen op te slaan, anders kan je het product niet aan de winkelwagen toevoegen.
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
Aantal personen
Aantal
Af te halen bij IceLab NiceCream Creations vanaf 28 december

account_circleStuur naar een vriend
Mango en pistache sorbet met framboos variegato

Mango en pistache sorbet met framboos variegato

Een feestelijke ijstaart van mango en pistache sorbet op een vers gebakken sponge cake, met een heerlijke laag framboos variegato.

Ik aanvaard privacybeleid reglement  

Een feestelijke ijstaart van mango en pistache sorbet op een vers gebakken sponge cake, met een heerlijke laag framboos variegato.

Allergenen: pistachenoot, tarwegluten

Optie: glutenvrij

Deze taart wordt verpakt in een kartonnen doos.  Wanneer je langer dan 10 minuten onderweg bent, raden we aan om een isothermische zak of doos mee te brengen. 

Gelato schept het beste op -12°C.  De temperatuur van de diepvries thuis is -18°C.  Voor het aansnijden van de taart, laat je deze best een 10-tal minuutjes 'opwarmen' in de koelkast.  Een ontdooid product mag je nooit terug invriezen.

Smakelijk!

OUDJAAR-MPF
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.